Før hadde eg ein blogg som heitte Kva tenkjer Tarjei. Sidan det ikkje var noka meining i det eg hadde skrive der, sletta eg han. Vips, etter to månader ser eg at adressa er teken over av “cirrus casino code bonus”. Eg trur det er ein slags spam-metode eg ikkje har sett før, men eg tykte teksten var ganske vakker, nesten som beat-poesi.
If you have one of the best No longer available to Play at the bright. If you can be more bluffing on the. Much of game on the board comes from the margin between us nothing.
2006-09-19 kl. 14:07 UTC
Du skulle berre sletta innhaldet, og lenka vidare hit i staden for.
2006-09-21 kl. 15:07 UTC
jeg lurer på en ting. hvorfor driver folk og spammer sånn? Jeg mener, hva er greia liksom? Kan noen forklare meg det?
2006-09-23 kl. 17:17 UTC
du er ikke den eneste sånt skjer, med Jeg har linka til nesten 2sifra sider av den typen nå¨r jeg ikke passer på å holde linkene mine i orden.
2006-09-24 kl. 0:18 UTC
Grunnen til slik spam er at sida skal dukka opp når du søkjer etter eit ord på sida.
http://www.wired.com/wired/archive/14.09/splogs.html
Og Tarjei, kvifor har du sletta last.fm-profilen din?
2006-09-24 kl. 20:19 UTC
[...] Magnus spurde kvifor eg sletta last.fm-profilen min. Godt spørsmål, sidan eg tidlegare hadde agitert heftig for at folk burde ta teknologien i bruk. [...]
2006-09-24 kl. 21:59 UTC
OK. da skjønner jeg det. Men syns du jeg burde endre linken tarjei? Eller skal jeg beholde den. siden var jo ganske fin.
2006-09-25 kl. 1:20 UTC
Vel, eg liker jo best om du lenkjer til denne sida, då. Men det er ei fin side.
2007-01-25 kl. 10:10 UTC
[...] spurde kvifor eg sletta last.fm-profilen min. Godt spørsmål, sidan eg tidlegare hadde agitert heftig for at folk burde ta [...]